Blogg

Totalt 15 poster
Sida 1 av 3
1 2 3
2022-12-29 20:26

Hej alla!

Så här i slutet på vårt 30-årsjubileum vill vi passa på att tacka alla kunder som har handlat av oss via nätet eller på mässorna vi besökt under året! Vill även passa på att önska nya kunder välkomna att återuppleva spelglädjen med Nintendos olika konsoler och spel!

För att fira lite extra erbjuder vi 30% jubileumsrabatt på hela sortimentet av lagervaror vid beställning på www.retroplay.se (eller våra systersajter i Norge, Danmark och Finland) senast 24.00 fredagen den 30 december 2022. Ange koden: R30 i kassan.
Gäller vid ett köptillfälle per kund och kan ej kombineras med andra rabatter.

Min resa som Nintendohandlare startade för ca 30 år sedan med JP-spel i Simrishamn! Kanske var du kund redan då? Har du några minnen från den tiden genom köp av spel via vår postorder eller butiker i Simrishamn eller Malmö från 90-talet så dela gärna med dig av dina minnen på vår instagram eller facebook sida! Det tycker vi bara är kul! 😊

Om du vill läsa mer kring nostalgin och min Nintendoresa genom åren så rekommenderas boken SUPER NINTENDO I SVERIGE eller Martin Lindells utökade artikel från boken på denna länk: https://martinlindell.com/2022/07/27/den-unge-nintendo-handlaren/

 

Tack för första 30 åren! Nu ser vi fram emot nästa 30! 😊

Gott Nytt År!

önskar Retroplay och ”Den unge Nintendo-handlaren”!

 

#jpspel #retroplay #Nintendoretro #retronintendo #retrospel #nintendo #supernintendo #nes #snes #n64

 

 

2020-12-19 08:33

ÅTERVINN SPELGLÄDJEN I JUL!

Det är speciella tider nu både med Corona pandemin samt miljö- och klimatförändringarna i fokus. Båda berör oss alla på ett eller annat sätt!

Det vi kan bidra med i dessa tider är att genom de spel vi säljer bidra till att man får återuppleva spelglädjen genom Nintendos fantastiska spel!

Det fina med retrospelen från Nintendo är att man nu över flera generationer kan spela och återuppleva spelglädjen som man kanske spelade i slutet på 80-talet, mitten 90-talet eller kanske från början på 00-talet…!? Alla har vi våra egna favoriter!

Kanske ett race i Mario Kart eller att klara en level i Super Mario vara något att se framemot och glädjas med i dessa tider!?

Vi är ett cirkulärt företag som återvinner gamla konsoler, spel och tillbehör genom att renovera och sälja på nytt! Därmed så bidrar vi och du som kund även till att minska klimatavtrycket jämfört med att köpa nytt. Det som andra tröttnat på kommer andra tillhanda att glädjas med!

Hos oss kan du känna en trygghet med att alla konsoler, spel och tillbehör som vi har gått igenom, rengjort, renoverat och återförpackat. Allt säljes med 1 års garanti och du erhåller öppet köp.

Bor du inom Norden bjuder vi på frakten vid beställning över 1000kr. Det går även bra att beställa om du bor i övriga Europa eller någon annanstans i världen. Land/språk/valuta går att välja på förstasidan och du kommer då till våra landsanpassade sidor.

För dig som tänkt köpa ett paket till dig själv eller andra passa då på att utnyttja vårt erbjudande Köp 5 – Betala för 4 som gäller på hela sortimentet.

För beställningar nu i jul kan du känna trygghet med att vi förlängt öppet köp till 30 januari och man vill byta eller lämna tillbaka.

Vi levererar under mellandagarna!
För leverans innan julafton (inom Sverige) gäller att order på lagervaror (finns info på hemsidan) är lagd innan söndag 20 dec kl 12.00 men vi levererar även under mellandagarna 27-31 dec om du beställer senare. Vid order (lagd från 19 dec och framåt) inom Norden sker leverans under mellandagarna.

God Jul & Gott Nytt År!

Retroplay

 

www.retroplay.se

www.retroplay.no
www.retroplay.dk
www.retroplay.fi
www.retroplay.de
www.retroplay.com

2019-12-15 15:19
Beställ senast tisdag 17 december för leverans innan julafton!
2017-04-29 09:00
På lördag den 29 april är det dags för Nordens största retrospelsevent!
2016-09-02 20:19
Vi ställer ut på Retrospelsfestivalen i Malmö! Mässan ordnas för 3:e året i rad! Välkomna!
Totalt 15 poster
Sida 1 av 3
1 2 3